Škola orijentalnog trbušnog plesa Aruena - nastupi trbušnog plesa

Ukoliko želite da vašu svečanost učinite još glamuroznijom, mističnijom i magičnijom, šou trbušnog plesa je definitivno pravi izbor i o vašem slavlju će se pričati godinama! Na pravom ste mestu! Kontaktirajte nas!

Nastupi orijentalnog trbušnog plesa

Orijentalni trbušni ples je vrlo atraktivan vid iznenađenja i animacije gostiju na svim vrstama proslava i slavlja, razbiće monotoniju večeri svojim interesantnim i magičnim sadržajem. Priredite vašim gostima nezaboravno putovanje istokom, uživaće i zabaviće se uz zvuke i ples orijenta. Orijentalni trbušni ples je definitivno pravi izbor za sve vaše svadbe, rođendane, otvaranja, proslave firmi i uopšte sve svečanosti koje organizujete.
Plesačice su opremljene svim vrstama rekvizita i lepim kostimima, negujemo visok nivo plesa i profesionalan odnos prema organizatoru i gostima. Program uobičajeno traje 15 minuta, ali to je stvar dogovora i sadrži najatraktivnije stilove orijentalnog plesa koji će nastupu dati show efekat, koji ima za cilj animaciju i zabavu gostiju. Možete naručiti solo ili grupni nastup. Iako smo bazirani u Beogradu, možemo doći do vašeg grada. Nastupamo isključivo u javnim objektima (restorani, kafići, svečane sale, dvorane itd), ne nastupamo na privatnim adresama.
Obradujete svoje goste jednim nesvakidašnjim iznenađenjem i uveličajte vaš događaj dahom orijenta, zakažite vaš nastup! Kontaktirajte nas! Vaša Aruena.

Kontakt
Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Novosti o upisu u školu orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena

Saznajte više o upisu u školu Aruena na našim lokacijama.


Naša lokacija Vukov spomenik Beograd

Pridružite nam se na časovima u centru Beograda na adresi Milorada Šapčanina preko puta broja 4, Fitness centar Oaza. Instruktor Inessa Šesterikov. Kontaktirajte nas za više informacija.


Naša lokacija Vukov spomenik Beograd

Pridružite nam se na časovima u centru Beograda na adresi Milorada Šapčanina preko puta broja 4, Fitness centar Oaza. Instruktor Maja Slavković. Kontaktirajte nas za više informacija.


Online program i individualni rad

Ukoliko niste u mogućnosti da nam se pridružite uživo, možete se priključiti našim online kursevima ili ako više preferirate individualni rad, nudimo i tu mogućnost, kao i mogućnost da naručite koreografiju samo za vas.

Novosti u školi Aruena

Saznajte više o novostima i dešavanjima u školi orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena!

Aruena - novosti u školi trbušnog plesa

Aruena, Vaš najbolji izbor!

Formiranje nove grupe u školi orijentalnog (trbušnog) plesa, upis u toku!
TEKUĆE NOVOSTI U PLESNOJ ŠKOLI ARUENA

Pročitajte više o dešavanjima u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena, takođe možete nas posetiti na www.aruenaorijentalniples.com i pogledati naš dugogodišnji rad.

POKLON VAUČER

Obradujte dragu osobu poklon vaučerom u vrednosti od jedne ili više mesečnih članarina u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena. Ovo je definitivno unikatan i originalan poklon za vaše najmilije.

RELAX ORIJENTALNI PLES

Pogledajte nešto o potpuno novom programu za trbušni ples u našoj školi.

ORIENTAL SOULFUL STYLE BY ARUENA

Pročitajte nešto o plesnom stilu orijentalnog plesa koji je osmislila i koncipirala instruktorka Inessa.

Škola orijentalnog trbušnog plesa Aruena

Mesto gde se neguje timski rad i međusobna podrška, pravo mesto za Vas, Vaš najbolji izbor!

Naši instruktori

Upoznajte se sa timom instruktora u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena

Aruena - instruktor trbušnog plesa
Inessa Šesterikov
Glavni instruktor i osnivač
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Maja Slavković
Pomoćni instruktor
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Hana Šuica
Instruktor na obuci
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Bojana Bjegojević
Instruktor na obuci