Škola orijentalnog trbušnog plesa Aruena - oaza za žene

Oslobodite se stresa svakodnevice, probudite i izrazite svoju ženstvenost kroz orijentali ples. Učite od najboljih! Budite i Vi Aruena! Pridružite nam se!

Pomoćni instruktor u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena - Bojana Bjegojević

Zaljubljena u orijentalni ples od malena kada se, putujući po arapskim zemljama, prvi put susrela sa savršenim skladom između orijentalne muzike i karakterističnih pokreta ovog plesa. Školi orijentalnog plesa Aruena Bojana se priključuje 2013. godine gde počinje da uči prve plesne korake i pokrete od instruktorke Inesse Šesterikov (Aruena). Nakon svega nekoliko meseci časova, kreira svoju prvu koreografiju i solo nastup, a potom počinje i da nastupa u grupnim i solo tačkama na Oriental Fairytales Festivalu, kao i drugim plesnim festivalima i manifestacijama u Srbiji, a kasnije i Egiptu, i Irskoj.
Bojana je posvećena stalnom plesnom usavršavanju kroz pohađanje radionica i učenje različitih stilova i tehnika kako od svoje instruktorke Aruene (SRB), tako i od drugih instruktorki i plesačica kao što su: Randa Kamel (EGY), Marta Korzun (UKR), Diana Gnatchenko (UKR), Munique Neith (ESP), Kristina Derkach (UKR), Evelina Pappazova (BGR/ITA), Nadia Stoykova (BGR), Duška Stojnić (BiH), Toth Roberta (HUN), Giulio Dilemmi (ITA), Diana Vashkevich (UKR), Milana Lukyanchikova (UKR).
Bojana je trenutno na doktorskim studijama u Dablinu, u Irskoj. Po struci je Master psiholog (diplomirala i masterirala na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu) i istraživač u domenu kognitivnih neuronauka. Orijentalna muzika i ples su joj nepresušni izvor energije, inspriacije i strasti.

Pomoćni instruktor u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena - Hana Šuica

Hana je počela da se bavi trbušnim plesom 2016. godine nakon što je obećala drugarici iz Egipta da će igrati na njenoj svadbi. Svadba je u međuvremenu otkazana, međutim Hana se zaljubljuje u ovu divnu umetničku formu i nastavlja da se bavi plesom i istražuje. Učestvovala je na svim Oriental Fairytales festivalima od 2018. godine, kao i na drugim festivalima orijentalnog plesa u Srbiji, a osim toga predstavljala je školu na brojinim događajima u Beogradu. Godine 2022. na Oriental Fairytales Festivalu osvaja 3. mesto u Rising Star kategoriji, 2. mesto u grupnoj kategoriji i 3. mesto u duo kategoriji. Želja za daljim napretkom u plesu je odvela do učešća na brojnim radionicama, kada je dobila priliku da se usavršava kod velikih svetskih instruktora kao što su Randa Kamel, Munique Neith, Diana Gnatchenko, Diana Vashkevich, Milana Lukinachikova i mnogih drugih. Najviše uživa u folklornim plesovima Egipta (posebno saiidi), ali voli da istražuje i druge oblike i zanimljive fuzije. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka, a masterirala kreativne industrije na Fakultetu za medije i komunikacije.

Kontakt
Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Novosti o upisu u školu orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena

Saznajte više o upisu u školu Aruena na našim lokacijama.


Naša lokacija Vukov spomenik Beograd

Pridružite nam se na časovima u centru Beograda na adresi Milorada Šapčanina preko puta broja 4, Fitness centar Oaza. Instruktor Inessa Šesterikov. Kontaktirajte nas za više informacija.


Naša lokacija Vukov spomenik Beograd

Pridružite nam se na časovima u centru Beograda na adresi Milorada Šapčanina preko puta broja 4, Fitness centar Oaza. Instruktor Maja Slavković. Kontaktirajte nas za više informacija.


Online program i individualni rad

Ukoliko niste u mogućnosti da nam se pridružite uživo, možete se priključiti našim online kursevima ili ako više preferirate individualni rad, nudimo i tu mogućnost, kao i mogućnost da naručite koreografiju samo za vas.

Novosti u školi Aruena

Saznajte više o novostima i dešavanjima u školi orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena!

Aruena - novosti u školi trbušnog plesa

Aruena, Vaš najbolji izbor!

Formiranje nove grupe u školi orijentalnog (trbušnog) plesa, upis u toku!
TEKUĆE NOVOSTI U PLESNOJ ŠKOLI ARUENA

Pročitajte više o dešavanjima u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena, takođe možete nas posetiti na www.aruenaorijentalniples.com i pogledati naš dugogodišnji rad.

POKLON VAUČER

Obradujte dragu osobu poklon vaučerom u vrednosti od jedne ili više mesečnih članarina u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena. Ovo je definitivno unikatan i originalan poklon za vaše najmilije.

RELAX ORIJENTALNI PLES

Pogledajte nešto o potpuno novom programu za trbušni ples u našoj školi.

ORIENTAL SOULFUL STYLE BY ARUENA

Pročitajte nešto o plesnom stilu orijentalnog plesa koji je osmislila i koncipirala instruktorka Inessa.

Škola orijentalnog trbušnog plesa Aruena

Mesto gde se neguje timski rad i međusobna podrška, pravo mesto za Vas, Vaš najbolji izbor!

Naši instruktori

Upoznajte se sa timom instruktora u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena

Aruena - instruktor trbušnog plesa
Inessa Šesterikov
Glavni instruktor i osnivač
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Maja Slavković
Pomoćni instruktor
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Hana Šuica
Instruktor na obuci
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Bojana Bjegojević
Instruktor na obuci