Škola orijentalnog trbušnog plesa Aruena - oaza za žene

Oslobodite se stresa svakodnevice, probudite i izrazite svoju ženstvenost kroz orijentali ples. Učite od najboljih! Budite i Vi Aruena! Pridružite nam se!

Instruktor u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena - Maja Slavković

Sa velikim zadovljstvom i ponosom predstavljamo vam našu pomoćnu instruktorku Maju Slavković.
Maja je svoje prve plesne korake napravila u plesnoj školi "Aruena" u septembru 2013. godine. Svojim izuzetnim talentom, brzinom u učenju i bistrinom za kratko vreme privlači Inessinu pažnju te na proleće 2015. godine dobija ponudu od glavnog instruktora Inesse da počne da pohađa časove obuke za instruktora i polako počne da menja časove i na taj način pomaže Inessi u vođenju škole. Majina veština objašnjavanja koraka i pristup polaznicama je na veoma zavidnom nivou. Prilikom objašnjenja koraka ide u najsitnije detalje, trudi se da svaki korak objasni na što više načina i da svakom polazniku priđe što individualnije moguće. Naše polaznice uživaju u njenim časovima i uvek ih sa radošću iščekuju.
Kao izuzetno nadarena i talentovana plesačica njena najveća vrlina je perfektna tehnika izvođenja koraka i njena vatrena energija koju možete videti na njenim nastupima koji su uvek dočekani ogromnim aplauzom.
Majina ljubav prema orijentalnom plesu je velika i raste iz dana u dan. Zahvaljujući toj ljubavi, trudu i radu na sebi Maja ima dva osvojena prva mesta na takmičenjima festivala:
- Oriental Fairytales Festival u Beogradu 2015. godine u kategoriji begginer
- Hezz Ya Wezz Oriental Dance Festival u Bugarskoj 2019. godine u kategoriji solo adults.
Na oba takmičenja Maju je ocenjivao inostrani žiri. Zatim osvojena mesta na Oriental Fairytales raqs Belgrade edition 2022:
- Drugo mesto u folklornoj kategoriji
- Treće mesto u profesionalnoj kategoriji
- Drugo mesto u folklornoj kategorji na Oriental Fairytales Serbian Soul Edition 2023.
Pored standardne plesne i instruktorske obuke koju dobija u plesnoj školi "Aruena", Maja se neprekidno usavršava i posećuje plesne seminare poznatih svetskih instruktora. Neki od instruktora čije je seminare pohađala su: Munique Neith, Evelina Papazova, Wael Mansour, Abir, Marina Oganyan, Randa Kamel, Martina Tellini, Kristina Derkach, Carla Pedicone, Marina Shishkova, Vladislava Sitnikova, Diana Gnatchenko, Khaled Mahmoud, Marta Korzun, Mercedes Nieto, Diva Darina i mnogi drugi...

Škola orijentalnog trbušnog plesa Aruena - individualni rad sa Majom

Ukoliko želite individualno da radite sa Majom u vidu privatnih časova, priprema za takmičenje ili želite od nje da poručite koreografiju osećajte se slobodnim da nas kontaktirate. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj 063/8349-721 ili nas možete kontaktirati putem mejla aruenaskolaplesa@gmail.com ili nam pisati na svim našim profilima na društvenim mrežama, instagramu @maja_aruena i fb stranici Maja Aruena - asistent u školi orijentalnog plesa Aruena.
Drage dame ne propustite ovu priliku! Učite od najboljih i vama najposvećenijim instruktorima! Dođite da zajedno uživamo u zvukovima istoka i divnim druženjima! Dobro došli!
Više o Maji možete pogledati na njenom YouTube kanalu.

Kontakt
Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Novosti o upisu u školu orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena

Saznajte više o upisu u školu Aruena na našim lokacijama.


Naša lokacija Vukov spomenik Beograd

Pridružite nam se na časovima u centru Beograda na adresi Milorada Šapčanina preko puta broja 4, Fitness centar Oaza. Instruktor Inessa Šesterikov. Kontaktirajte nas za više informacija.


Naša lokacija Vukov spomenik Beograd

Pridružite nam se na časovima u centru Beograda na adresi Milorada Šapčanina preko puta broja 4, Fitness centar Oaza. Instruktor Maja Slavković. Kontaktirajte nas za više informacija.


Online program i individualni rad

Ukoliko niste u mogućnosti da nam se pridružite uživo, možete se priključiti našim online kursevima ili ako više preferirate individualni rad, nudimo i tu mogućnost, kao i mogućnost da naručite koreografiju samo za vas.

Novosti u školi Aruena

Saznajte više o novostima i dešavanjima u školi orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena!

Aruena - novosti u školi trbušnog plesa

Aruena, Vaš najbolji izbor!

Formiranje nove grupe u školi orijentalnog (trbušnog) plesa, upis u toku!
TEKUĆE NOVOSTI U PLESNOJ ŠKOLI ARUENA

Pročitajte više o dešavanjima u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena, takođe možete nas posetiti na www.aruenaorijentalniples.com i pogledati naš dugogodišnji rad.

POKLON VAUČER

Obradujte dragu osobu poklon vaučerom u vrednosti od jedne ili više mesečnih članarina u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena. Ovo je definitivno unikatan i originalan poklon za vaše najmilije.

RELAX ORIJENTALNI PLES

Pogledajte nešto o potpuno novom programu za trbušni ples u našoj školi.

ORIENTAL SOULFUL STYLE BY ARUENA

Pročitajte nešto o plesnom stilu orijentalnog plesa koji je osmislila i koncipirala instruktorka Inessa.

Škola orijentalnog trbušnog plesa Aruena

Mesto gde se neguje timski rad i međusobna podrška, pravo mesto za Vas, Vaš najbolji izbor!

Naši instruktori

Upoznajte se sa timom instruktora u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena

Aruena - instruktor trbušnog plesa
Inessa Šesterikov
Glavni instruktor i osnivač
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Maja Slavković
Pomoćni instruktor
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Hana Šuica
Instruktor na obuci
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Bojana Bjegojević
Instruktor na obuci