Časovi orijentalnog (trbušnog) plesa

Za pripadnice lepšeg pola svih doba i zanimanja da se zabavimo, lepo provedemo, družimo, rasteretimo, zategnemo i naravno naučimo da plešemo ovaj nadasve božanstven ples.
Za časove orijentalnog (trbušnog) plesa nije potrebno ništa specijalno. Pleše se u čarapama i/ili baletankama. Ponesite garderobu u kojoj se osećate udobno (trenerka, helanke, duga suknja, šalvare... i uzana ili kratka majica).
Časovi orijentalnog (trbušnog) plesa su namenjeni svima bez obzira na godine i plesno iskustvo. Kreće se od samog početka, kroz temeljno objašnjenje koraka i dosta ponavljanja, brzo ćete napredovati i dostići zaista zavidan nivo plesnog znanja.

Da li ću ja to umeti?

Jedna od najčešćih rečenica devojaka koje žele da krenu na orijentalni (trbušni) ples je: "Ne znam da li ću ja to umeti, šta ako ništa ne budem znala?"
Poptuno je očekivano da ništa ne znate u početku, to je i razlog zašto dolazite, da naučite. Sasvim je normalno da možda ne možete sve da uradite iz prvog puta, to je zato što ova vrsta plesa zahteva izolaciju grupa mišića i nezavisno pokretanje jednog dela tela u odnosu na drugi. Orijentalni (trbušni) ples je drugačiji od svake vrste aktivnosti na koju smo navikli u našoj zemlji i naravno da je potrebno neko vreme da osvestite i iskontrolišete grupe mišića koje se odnose na kuk, stomak, grudi i rame.
Sistem rada na početnom nivou orijentalnog (trbušnog) plesa se kod nas zasniva na ponavljanju. Svakog časa se ponavlja sve prethodno i radi novo. Na taj način se postiže da npr. posle deset časova korak koji je rađen prvog časa nauče svi perfektno! Kako prolazi vreme vaše telo se oslobađa blokada i teže korake savlađujete lakše i brže.
Zato vam je moj savet da, ukoliko vas je orijentalni (trbušni) ples privukao na bilo koji način (da li vam se dopada muzika ili vam se dopadaju pokreti koje ste videli ili vam se sviđaju nošnje i kostimi), DOĐITE DA PROBATE! A ukoliko ste imali sreću da se pronađete u ovom plesu radost, osveženje i ispunjenost koje će vam doneti je neprocenjivo!
Pored grupnih, škola orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena vam otvara mogućnost pohađanja i individualnih časova. Ukoliko imate sopstvenu plesnu školu ili studio moguće je organizovanje plesnih radionica.
SVE INFORMACIJE I REZERVACIJE PUTEM BROJA 063/8349-721. Rezervišite svoje mesto NA VREME. Prvi čas je BESPLATAN! Mesečna članarina iznosi 2400 dinara, što podrazumeva 2 termina nedeljno, a 8 ili 9 termina mesečno. Postoji mogućnost plaćanja pola meseca, a tada članarina iznosi 1600 dinara.
Do skorog viđenja, Aruena... 063/8349-721!!!

Kontakt
Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena škola orijentalnog (trbušnog) plesa

Novosti o upisu u školu orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena

Saznajte više o upisu u školu Aruena na našim lokacijama.


Naša lokacija Vukov spomenik Beograd

Pridružite nam se na časovima u centru Beograda na adresi Milorada Šapčanina preko puta broja 4, Fitness centar Oaza. Instruktor Inessa Šesterikov. Kontaktirajte nas za više informacija.


Naša lokacija Vukov spomenik Beograd

Pridružite nam se na časovima u centru Beograda na adresi Milorada Šapčanina preko puta broja 4, Fitness centar Oaza. Instruktor Maja Slavković. Kontaktirajte nas za više informacija.


Online program i individualni rad

Ukoliko niste u mogućnosti da nam se pridružite uživo, možete se priključiti našim online kursevima ili ako više preferirate individualni rad, nudimo i tu mogućnost, kao i mogućnost da naručite koreografiju samo za vas.

Novosti u školi Aruena

Saznajte više o novostima i dešavanjima u školi orijentalnog (trbušnog) plesa Aruena!

Aruena - novosti u školi trbušnog plesa

Aruena, Vaš najbolji izbor!

Formiranje nove grupe u školi orijentalnog (trbušnog) plesa, upis u toku!
TEKUĆE NOVOSTI U PLESNOJ ŠKOLI ARUENA

Pročitajte više o dešavanjima u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena, takođe možete nas posetiti na www.aruenaorijentalniples.com i pogledati naš dugogodišnji rad.

POKLON VAUČER

Obradujte dragu osobu poklon vaučerom u vrednosti od jedne ili više mesečnih članarina u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena. Ovo je definitivno unikatan i originalan poklon za vaše najmilije.

RELAX ORIJENTALNI PLES

Pogledajte nešto o potpuno novom programu za trbušni ples u našoj školi.

ORIENTAL SOULFUL STYLE BY ARUENA

Pročitajte nešto o plesnom stilu orijentalnog plesa koji je osmislila i koncipirala instruktorka Inessa.

Škola orijentalnog trbušnog plesa Aruena

Mesto gde se neguje timski rad i međusobna podrška, pravo mesto za Vas, Vaš najbolji izbor!

Naši instruktori

Upoznajte se sa timom instruktora u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena

Aruena - instruktor trbušnog plesa
Inessa Šesterikov
Glavni instruktor i osnivač
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Maja Slavković
Pomoćni instruktor
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Hana Šuica
Instruktor na obuci
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Bojana Bjegojević
Instruktor na obuci